Takaisin

Ravintolat

Ravintolat

Ravintolassa on olennaista huolehtia asiakkaan kokemuksesta ja elämyksestä kokonaisvaltaisesti. Laadukkaan palvelun ja korkealuokkaisen sisustuksen lisäksi viihtyisyyteen vaikuttaa merkittävästi äänikokemus, joka sulautuu täydellisesti ympäristöönsä.

Ravintolan äänentoisto ja akustointi suunnittelusta toteutukseen

4business tarjoaa ammattitaitoisen ja kokeneen suunnittelutiimin, sekä alan parhaiden valmistajien tuotteet ravintolaprojektisi korkeatasoiseen toteuttamiseen.

Varmistamme muiden suunnittelijoiden kanssa, että lopputulos sulautuu saumattomasti osaksi sisustusta ja sähköteknistä toteutusta. Järjestelmän asennuksesta ja käyttöönotosta vastaa oma koulutettu ja ammattitaitoinen tuotantotiimimme. 

Huonetila ja sen rajapinnat, kuten seinät, katto, lattia ja kalusteet värittävät kaiuttimen tuottamaa ääntä. Akustiikan asiantuntijamme varmistavat, että musiikki toistuu kuten pitääkin, sovittamalla kaiuttimet akustiseen ympäristöönsä ammattikäyttöön tarkoitettujen mittalaitteiden avulla.

Hyvin suunniteltu ja tasapainoisesti toteutettu äänentoistoratkaisu sallii ravintolapöytäseurueiden keskustelun, musiikin soidessa taustalla selkeästi ja miellyttävästi.

Huolella valitut musiikkimateriaalit ja laitevalinnat vahvistavat ravintolan brändiä!

Helppokäyttöisyyttä ja toimintavarmuutta

Äänentoistolaitteiston helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden varmistaminen on erityisen tärkeää. Toteutamme juuri tarpeeseen soveltuvan ratkaisun, jota ravintolan henkilöstö osaa käyttää jopa ilman koulutusta.

Taustamusiikkitoisto voidaan toteuttaa täysin automatisoidusti, jolloin sopivan genren musiikki tai haluttu soittolista soi ajastetusti haluttuun aikaan. Mikäli musiikkisisältöjä tai soittolistoja on tarve muokata manuaalisesti, onnistuu tämä helposti puhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla. 

Musiikkijärjestelmän lisäksi toimitamme myös muut ravintoloiden, baarien ja klubien tekniikkatarpeet. DJ-pisteet, infonäytöt, karaokejärjestelmät, elämysprojisoinnit, kabinettien esitystekniikka ja näyttävät valaistusratkaisut onnistuvat meiltä mukavasti.

Olipa kysymyksessä sitten Taiwanilainen keittiö, Ranskalainen brasserie tai vaikkapa makujen ja oluen maailmaan viettelevä gastropub, laadukkaan palvelun ja korkealuokkaisen sisustuksen lisäksi viihtyisyyteen vaikuttaa merkittävästi äänikokemus, joka sulautuu täydellisesti ympäristöönsä.

4Business tarjoaa koko palvelun yhdellä kuukausimaksulla 

Sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmän toimivuudesta elinkaaressa, vaan voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. 4businekselta saat koko paketin kätevänä palveluna:

  • Laitteisto käyttökuntoon asennettuna yhdellä kuukausimaksulla ilman suurta alkuinvestointia
  • Leasingvuokra on kokonaisuudessaan vähennyskelpoinen
  • Leasingvuokra sisältää vakuutuksen ja priorisoidun huolenpitopalvelun halutulla vasteajalla
  • Leasingvuokra sisältää huoltopäivystyspalvelun
  • Tarjoamme palveluun lisäksi myös kotimaisen ravintolakäyttöön tarkoitetun musiikkipalvelun, jossa on Spotify-soittolistojen yhteensopivuus

Oikein suunniteltu äänentoisto sulautuu kauniisti ravintolan tunnelmaan ja parhaimmillaan lisää oman silauksensa ravintolakokemukseen. 

4Business Genelec Farang

Mikäli haluat toteuttaa jotain aivan poikkeuksellisen mahtavaa ääneen, kuvaan, valoon ja muuhun tekniikkaan liittyen, olemme valmiita ottamaan haasteen vastaan!

Castrén & Snellman toimitilojen AV-tekniikka Asianajotoimisto Castren & Snellman uudisti toimitilansa Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla. 4business suunnitteli ja toteutti tilojen AV- ja videoneuvottelujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitilahankkeen tavoitteena oli nostaa 130-vuotias ikoninen, vaativia liikejuridiikan… Lue lisää Asianajotoimisto Castrén & Snellman
Ilmatar Windpower – Uusi upea pääkonttori! 4business toteutti Ilmatar Windpowerin uuden pääkonttorin esitystekniikan. energian asiantuntija, puhtaan tuulivoiman kokonaisvaltainen toimittaja Ilmatar Windpower muutti syyskuussa 2020 uusiin toimitiloihin Helsingin keskustassa. 4businessilla oli ilo ja kunnia… Lue lisää Ilmatar Windpower
VR Group – pääkonttorin AV-tekniikka VR Group muutti 800 työntekijäänsä Helsingin Rautatieaseman kupeesta Pasilan Isoon Pajaan. Samalla 4business toteutti yhden mittavimmista toimitilamuuttohankkeistaan. 4busineksen rooli hankkeessa oli monipuolinen: Toimimme neuvonantajana asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa ennen… Lue lisää VR Group
Farang – makumatka äänen siivillä Makumatka äänen siivillä 4business sai kunnian suunnitella ja toteuttaa maineikkaan ravintola Farangin uusien tilojen äänentoistoratkaisut. Asiakkaan tarpeiden ja peittoaluesimulointien pohjalta toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän, jossa on yhteensä 41 kotimaista… Lue lisää Farang
Padel Club Finland, iDiD ja 4business – yhdessä pelataan! 4business ja iDiD rakensivat Padel Club Finlandin asiakkaille klubimaisen ympäristön ja ensiluokkaisen tiedotuskanavan äänen ja kuvan keinoin. Tervetuloa viihtymään paremman tunnelman padel-klubeille. Padel Club Finland… Lue lisää Padel Club Finland
GoGolf Lounge – enemmän elämyksiä Golffareille GoGolf Group on golf-harrastajien perustama yhteisö, jonka on tarkoitus luoda entistä parempia palveluita lajin harrastajille. Pohjoismaiden nopeimmin kasvavana alan toimijana GoGolf kehittää jatkuvastitoimintojaan ja palvelukokonaisuuttaan. GoGolf… Lue lisää GoGolf Lounge
Villa Idmans – Viiden tähden vierasmaja Viiden tähden vierasmajan, Villa idmansin AV-kokonaisuus toteutettiin vastaamaan sen ainutlaatuista miljöötä. Äänentoisto, valaistus ja verkkoyhteydet uusittiin kesällä 2021. ”Yhteistyö 4busineksen kanssa on ollut viimeisen päälle ammattimaista…. Lue lisää Villa Idmans

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!

Etkö tiedä vielä, mitä etsit?

Täytä kartoituskyselymme, niin autamme sinut älykkäästi alkuun!