Takaisin

Etätyöskentely

Kela-halli

Etätyöskentely

Etätyö on tullut jäädäkseen. Nyt jos koskaan kotona työskentelevä ansaitsee avukseen laadukkaan tekniikan – vaikkapa siten, että se soveltuu myös viihde- ja pelikäyttöön.

Ratkaisut kotitoimistoille

Etätyöskentelyä ja kotitoimistoja

Nykypäivänä etätyöskentely ja erilaiset hybridityöskentelymallit ovat tulleet jäädäkseen. Suuri osa kokouksista ja neuvotteluista on siirtynyt erilaisille videoneuvottelualustoille ja usein vain harva osallistuja on fyysisesti samassa tilassa.

Sen lisäksi, että hybridityön vaatimukset huomioidaan yritysten neuvotteluhuoneissa, on ammattimainen videoneuvotteluympäristö mahdollista toteuttaa myös kotiolosuhteissa.

Laadukas, helppo ja alustariippumaton videoneuvottelukokemus on mahdollista toteuttaa esimerkiksi kompaktilla oikein sijoitellulla kameran, mikrofonin ja kaiuttimet sisältävällä yhdistelmälaitteella ja soveltuvalla yhden USB-C kaapelin telakointiratkaisulla.

Laadukas etätyöskentelykokemus alkaa laadukkaasta näytöstä, joka on oikean kokoinen, käyttötarkoitukseen soveltuva ja mahdollistaa useiden ikkunanäkymien samanaikaisen käyttämisen.

Käyttäjän tarvitsee vain kytkeä yksi kaapeli tietokoneeseensa, jolloin koko järjestelmä on käytettävissä ja tietokone latautuu samalla. Tietokoneen näyttöä voidaan käyttää apunäyttönä pinta-alan ja monikäyttöisyyden maksimoimiseksi.

Mikäli etätyötä tehdään esimerkiksi olohuoneessa tai tilassa, jossa oleskelee muita perheenjäseniä, on laadukas langaton kuulokemikrofoniyhdistelmä, eli headset, erillisen neuvottelukameran lisäksi järkevä ratkaisu. 

Tarjoamme kattavan valikoiman vaihtoehtoja ammattimaisen etä- ja hybridityöpisteen varustamiseksi ja työn tehostamiseksi. Tarvittaessa toteutamme työpisteen tekniikan siten, että se soveltuu esimerkiksi äänentoiston puolesta myös viihde- ja pelikäyttöön.

Kerro meille etätyötarpeesi – me suunnittelemme ja toteutamme parhaiten soveltuvat työkalut juuri sinulle!!

Flik tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti räätälöityjä online-viestintäratkaisuja ja täyden palvelun tapahtumatuotantoa 20 vuoden kokemuksella. Asiakas voi valita toteutuspaikaksi jonkin neljästä Flikin studiosta tai tilata tuotantotiimin vaikkapa omiin tiloihinsa. Yhtiö tuottaa tapahtumiin ja…
Projektin kokoluokka:
2 Neukkaria
Keittiö
Yleisettilat
Lue lisää Flik
Castrén & Snellman toimitilojen AV-tekniikka Asianajotoimisto Castren & Snellman uudisti toimitilansa Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla. 4business suunnitteli ja toteutti tilojen AV- ja videoneuvottelujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitilahankkeen tavoitteena oli nostaa 130-vuotias ikoninen, vaativia liikejuridiikan… Lue lisää Castrén & Snellman
Ilmatar Windpower – Uusi upea pääkonttori! 4business toteutti Ilmatar Windpowerin uuden pääkonttorin esitystekniikan. Uusiutuvan energian asiantuntija, puhtaan tuulivoiman kokonaisvaltainen toimittaja Ilmatar Windpower muutti syyskuussa 2020 uusiin toimitiloihin Helsingin keskustassa. 4businessilla oli ilo ja kunnia… Lue lisää Ilmatar Windpower
Vantaan energia – pääkonttorin AV-tekniikka Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Toteutimme heille useita neuvottelutiloja, ravintola-monitoimitilan, valvomon, tilanvaraus- ja info-TV-järjestelmät. Olimme mukana asiakkaan strategiamuutoksessa, jossa kartoitimme työkalut monitilatoimistoon ja liikkuvaan työhön. Monessa… Lue lisää Vantaan Energia
VR Group – pääkonttorin AV-tekniikka VR Group muutti 800 työntekijäänsä Helsingin Rautatieaseman kupeesta Pasilan Isoon Pajaan. Samalla 4business toteutti yhden mittavimmista toimitilamuuttohankkeistaan. 4busineksen rooli hankkeessa oli monipuolinen: Toimimme neuvonantajana asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa ennen… Lue lisää VR Group

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!

Meihin ovat luottaneet muiden muassa