Takaisin

Neukkarit

Neukkarit

Toimiva ja viihtyisä neuvotteluhuone mahdollistaa laadukkaat kohtaamiset sekä videoneuvottelut!

Ratkaisumme neuvotteluhuoneisiin

Neuvotteluhuonetta suunniteltaessa on huomioitava:

 • Neuvotteluhuoneen koko, muoto ja kalusteiden sijoittelu
 • Pääasiallinen käyttötarkoitus
 • Henkilömäärä
 • Akustiikka
 • Valaistus
 • Esitystekniikan laatuvaatimukset
 • Esitystekniikan käyttäjäkokemus
 • Neuvottelutekniikan- ja tilan visuaalinen ilme

Neuvotteluhuoneen esitystekniikka

Helppokäyttöisessä neuvotteluhuoneessa esityksen käynnistäminen onnistuu automaattisesti. Esitystekniikkaan liittyminen on mahdollista toteuttaa langallisesti tai langattomasti. 

Kelautuvilla kaapeliratkaisuilla ja tyylikkäillä liityntä- ja virtapisteet piilottavilla kaivoratkaisuilla on neuvotteluhuone aina siisti, edustava ja viihtyisä.

Neuvotteluhuoneen näyttökoko, oikea näyttömäärä ja sijoittelu on otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Neuvotteluhuoneen näyttöratkaisut

Tilan käyttötarkoitus, muoto, koko ja osallistujamäärä määrittelevät tilaan parhaiten soveltuvan näyttöratkaisun. Neuvotteluhuoneisiin soveltuvia näyttöratkaisuja ovat esimerkiksi:

 • Oikein mitoitettu ammattitasoinen näyttö
 • Led-seinä
 • Laserprojektori
 • Videoseinä

Videoneuvotteluratkaisu on mahdollista toteuttaa liittymällä kokoukseen käyttäjän omalla laitteella, natiivina huoneresurssina,  tai edellä mainittujen yhdistelmänä. Kamera- ja mikrofoniratkaisut on mitoitettava tilakohtaisesti.

Laadukas videoneuvottelu on nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen! Neuvotteluhuonetta suunniteltaessa on tärkeää valikoida tilaan ja käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuva videoneuvotteluratkaisu. 

Neuvotteluhuoneen valaistus ja akustiikka

Valaistus on neuvotteluhuoneessa tärkeässä asemassa. Esimerkiksi biosentrisellä ja luonnollista vuorokausirytmiä tukevalla BrainLit-valaistuksella on mahdollista vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin, vireystilaan ja terveyteen.

Laadukas ja luonnonmukainen valaistus tukee videoneuvottelua. Välkkymätön valo ja erittäin korkeatasoinen värivalontoistokyky varmistavat tasokkaan kamerakuvanlaadun.

Akustinen ympäristö on tärkeä osa kokemusta. Kaikuisa ja hälyisä tila on epämiellyttävä ja heikentää videoneuvottelun äänenlaatua. Huoneakustiikkaan on mahdollista vaikuttaa rakenteilla, pintamateriaaleilla ja kalustuksella. 4businekselta saat akustiikkasuunnittelun lisäksi tyylikkäitä ja yrityksen brändiä tukevia akustointimateriaaleja.

 

Toimitilojen varausjärjestelmät

Neuvotteluhuoneiden varaus on helppo toteuttaa tilanvarausjärjestelmällä. Tämä on mahdollista yhdistää osaksi kalenteria, toteuttaa mobiilisti tai varata suoraan erilaisia varausnäyttöjä hyödyntäen.

Monipuolinen varausjärjestelmä sisältää raportoinnin, josta on helppo tarkastella esimerkiksi tilojen varauksia, käyttöasteita tai vaikka kokouksen ilmanlaatua.

Monipuolinen tilanvarausjärjestelmä sisältää sujuvan työpisteiden varauksen, kalenterista, mobiilisti tai automaattisesti työpistesensoreita hyödyntäen.

Oikealla järjestelmällä varmistat yrityksesi brändi-ilmeen ja työntekijäkokemuksen!

4business on toteuttanut satoja neuvottelutiloja joita yhdistävät helppokäyttöisyys, toimintavarmuus ja viimeistelty ulkoasu!

Olisiko aika nostaa rimaa asiakaskohtaamisissa?

Castrén & Snellman toimitilojen AV-tekniikka Asianajotoimisto Castren & Snellman uudisti toimitilansa Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla. 4business suunnitteli ja toteutti tilojen AV- ja videoneuvottelujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitilahankkeen tavoitteena oli nostaa 130-vuotias ikoninen, vaativia liikejuridiikan… Lue lisää Asianajotoimisto Castrén & Snellman
Ilmatar Windpower – Uusi upea pääkonttori! 4business toteutti Ilmatar Windpowerin uuden pääkonttorin esitystekniikan. energian asiantuntija, puhtaan tuulivoiman kokonaisvaltainen toimittaja Ilmatar Windpower muutti syyskuussa 2020 uusiin toimitiloihin Helsingin keskustassa. 4businessilla oli ilo ja kunnia… Lue lisää Ilmatar Windpower
VR Group – pääkonttorin AV-tekniikka VR Group muutti 800 työntekijäänsä Helsingin Rautatieaseman kupeesta Pasilan Isoon Pajaan. Samalla 4business toteutti yhden mittavimmista toimitilamuuttohankkeistaan. 4busineksen rooli hankkeessa oli monipuolinen: Toimimme neuvonantajana asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa ennen… Lue lisää VR Group
Farang – makumatka äänen siivillä Makumatka äänen siivillä 4business sai kunnian suunnitella ja toteuttaa maineikkaan ravintola Farangin uusien tilojen äänentoistoratkaisut. Asiakkaan tarpeiden ja peittoaluesimulointien pohjalta toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän, jossa on yhteensä 41 kotimaista… Lue lisää Farang
Padel Club Finland, iDiD ja 4business – yhdessä pelataan! 4business ja iDiD rakensivat Padel Club Finlandin asiakkaille klubimaisen ympäristön ja ensiluokkaisen tiedotuskanavan äänen ja kuvan keinoin. Tervetuloa viihtymään paremman tunnelman padel-klubeille. Padel Club Finland… Lue lisää Padel Club Finland
GoGolf Lounge – enemmän elämyksiä Golffareille GoGolf Group on golf-harrastajien perustama yhteisö, jonka on tarkoitus luoda entistä parempia palveluita lajin harrastajille. Pohjoismaiden nopeimmin kasvavana alan toimijana GoGolf kehittää jatkuvastitoimintojaan ja palvelukokonaisuuttaan. GoGolf… Lue lisää GoGolf Lounge
Villa Idmans – Viiden tähden vierasmaja Viiden tähden vierasmajan, Villa idmansin AV-kokonaisuus toteutettiin vastaamaan sen ainutlaatuista miljöötä. Äänentoisto, valaistus ja verkkoyhteydet uusittiin kesällä 2021. ”Yhteistyö 4busineksen kanssa on ollut viimeisen päälle ammattimaista…. Lue lisää Villa Idmans

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!

Etkö tiedä vielä, mitä etsit?

Täytä kartoituskyselymme, niin autamme sinut älykkäästi alkuun!